Horizon House

A Cat A refurb of a 1980’s office block with an aim to regenerate and uplift to suit modern-day clients. The project entailed filling in a large atrium, including removal of the atrium lift to make better use of the space, a complete modernisation of the reception area and the provision of a new shower block in the space previously taken up by the lift shaft.

Client: Kennedy Wilson
Contractor: Collins Construction
Architect: ESA
GIA: 27,000 sq ft
Search

This site uses cookies to ensure the best user experience. Read More

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close