Selfridges Duke Street Project, Phase 1

Phase 1 DSP will see a major overhaul of existing back-of-house work zones within the Oxford Street flagship store. The provision of a new loading bay exit ramp, dedicated Team Entrance accessed via Wigmore Street to the north and new security office pave the way for future phases of the Selfridge & Co masterplan. A technically challenging construction project which was delivered under live store conditions provided a great forum for forward thinking and innovative working practices.

Images © K Sansbury of KS Photography

Client Selfridges & Co
Architect David Chipperfield Architects / Gensler
Search

This site uses cookies to ensure the best user experience. Read More

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close