Angel Court Bank

The project involved the redevelopment of an existing 1970s office building in the Bank conservation area in the heart of the City of London.

The design retained the same overall floor-to-floor dimensions as the pre-existing structure, but provides significantly larger floor areas on each level through an enhanced massing and also delivered increased floor-to-ceiling height, at 2.75 m.

Client Stanhope/ Mitsui Fudosan
Architect Fletcher Priest
GIA 500,000 ft2
  • The garden floors provide some of the largest floorplates in the City. Exceptionally flexible and carefully specified, the office space is designed to fulfil the needs of all modern businesses.

This site uses cookies to ensure the best user experience. Read More

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close