John Lewis Oxford Street

The project was the refurbishment/restoration of the Oxford Street flagship store facade.

As part of the ongoing redevelopment of their Oxford Street flagship store, John Lewis introduced a new ‘’Home’’ concept on their second and third floor levels to provide customers with a new retail experience when buying their home furnishings and accessories. Both floors are interconnected by a central architectural ‘’House’’ feature and point of focus for customers to access both floors via a bespoke architectural staircase.

Client John Lewis
Architect Wilson Mason LLP
GIA 93,963 sq ft

This site uses cookies to ensure the best user experience. Read More

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close