Next, Thurrock

Full refurbishment of all sales floor areas of the existing store, which continued to trade throughout the course of the works.

Full refurbishment of all sales floor areas of the existing store, which continued to trade throughout the course of the works. Shell configurations including forming a new rear entrance and footbridge to the car park, new atria and revised escalator / lift openings.

Client Next Group Plc
Architect Next Retail and Pick Everard
GIA 67,000 ft²

This site uses cookies to ensure the best user experience. Read More

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close