Selfridges Ground Floor Accessories Fit out

The project is located along Duke Street and the corner of Oxford Street.

The ground floor accessories fit-out project consists of the complete strip of existing to grey-box, remedial works to the shell and a new white box fit out. The luxurious hall – featuring walkways of terazzo with carrara marble stone segments and stove enamelled screens with nero marquina marble bases – is the largest in the world and is home to many high-end designer brands such as Balenciaga, Miu Miu and Chanel.

Client Selfridges
Architect Alex Cochrane Architects & David Chipperfield Architects
GIA 50,900 sq ft
Photographer © Lewis Ronald for Selfridges

This site uses cookies to ensure the best user experience. Read More

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close